Lexi & Magazine

Te&Én / Kapcsolat

Szingliként a nyárba- nyári programajánló

Extrém sportok rajongóinak

Ha a fő cél a kikapcsolódás és a kiszakadás a szürke hétköznapok fogságából, akkor a legjobb úti cél a Tisza. A Tiszán megszervezett különleges vízitúrákra, kizárólag szinglik jelentkezését várják. Ezt a programot az extrém sportokért és a pörgésért rajongóknak találták ki. A túra hét napból áll, amely idő alatt 152 kilométeres távot kell leevezni a Tiszán. Az első nap kerül sor a kenu oktatásra, így kezdőként sem akadály a részvétel. A kiindulópont Tiszabecs és a következő túra július 30-án kezdődik.

Határ a csillagos ég

A nagykovácsi „csillagleső randi” augusztus 1-jén, illetve 6-án kerül megszervezésre. Ez egy izgalmas kirándulással egybekötött bátorságpróba, ahol a csillagos égbolt látványa biztosan mindenkit elvarázsol. A szervezők gondoskodnak arról, hogy játékos gyakorlatokon keresztül ismerkedhessenek meg egymással a résztvevők. Nem csupán egy felejthetetlen élményt nyújt, de előfordulhat, hogy életre szóló kapcsolatok is szövődnek.

Találjuk meg a lelki békét

Gosztola és Zalakaros a vérbeli wellness rajongók tökéletes célpontja. Arról nem is beszélve, hogy a wellness fellegvárai az egyedülállókra is gondolnak: ha lazítani szeretnénk és csak magunkra koncentrálni, akkor a szingli wellnest nekünk találták ki. Egy hétvége alatt kipihenhetjük fáradalmainkat és újult erővel térhetünk vissza az otthoni pörgéshez. A program során aloe verás masszázzsal és fényterápiával kényeztetik a vendégeket, valamint lehetőségünk van életmód tanácsadás igénybe vételére is.                                           

+1 javaslat: Akár a wellnesst részesítjük előnyben, akár a gyönyörű csillagos eget, minden tisztességes nyaralás előtt kijár egy kis gardróbfrissítés.  A Premier Outlet éppen ezért hívta életre évekkel ezelőtt a Nyári Árzuhanás kampányát, amely minden évben egész július hónapban tart. Itt a lehetőség, hogy 70%-kal olcsóbban szerezzük be a nyaralásunk elengedhetetlen kellékeit.

 

 

Címkék:      

Hozzászólások